Düzce’de Yaz Okullarına İlgi Büyük

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, yaz okullarına bu sene büyük...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, yaz okullarına bu sene büyük ilgi olduğunu ifade ederek, “Her geçen gün yaz okullarına çocuklarımız katılıyor. Temmuz ayı itibariyle okulumuz açılacak” dedi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “Yaz okullarına büyük önem veriyoruz. Geçen sene 150 kişi yaz okullarına başvururken şu anda bu sayı 370’e ulaştı. Biz çocuklarımızın hepsinin spor yapması için çalışıyoruz” dedi. Yaz okullarında gençlerin spor eğitimi almalarını sağlamak amacıyla okullar bitmeden tüm okullara yaz okulu broşürlerinin dağıtıldığını kaydeden Şiran, “ Bir okulda bizzat ben velilere ve öğrencilere broşür dağıttım. Bizim için önemli olan yaz okullarına daha çok katılım olması için muhtarlarımızı geziyoruz. Onların da çorbada tuzunun olmasını istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Gençlerin sayısının fazla olması ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün spor antrenörlerinin yetmediği yerde Beden Öğretmenleri ile çalışabileceklerini kaydeden Şiran, “Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız arasında protokol imzalandı. Kur’an Kursuna giden çocuklarımızın kurslardan sonra yaz okullarına gelmesini sağlayacağız. Bunun için bilgilendirmeler ve broşürler dağıttık” dedi.

“OKULLARIN SPOR SALONLARINDA ÇALIŞACAĞIZ”

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzce’de herkesin spor yapmasını istediklerini ve Koşabiliyorken Koş projesi ile 7’den 77’ye herkesi spora davet ettiklerinin altını çizerek, “Düzce’de her evde lisanslı sporcu olmasını istiyoruz. Bütün derdimiz Düzce’nin sporda atağa kalkması ve milli sporcular yetiştirmesidir. Sadece çocuklarımız değil velilerimizin de spor ile daha sağlıklı bir yaşama geçmelerini projelerimizle sağlamaya çalışıyoruz. Onlara Stadyumda jimnastik yaptırıyoruz. Ayrıca yaz boyunca okullarımızın spor salonlarını Milli Eğitim Müdürlüğünün de katkısı ile alıyoruz. Böylelikle spor salonu sorunumuz kalmayacak. Tabi ki ilçelerimizde de bu faaliyetlerimiz olacak” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

“SPOR BRANŞLARINI TANITACAĞIZ”

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, ülke genelinde bazı sporların daha çok sevildiğini ve önem verildiğini kaydederek, diğer spor dallarının da ön plana çıkması için çalışacaklarını söyledi. Şiran, “Düzce’de açılan Alışveriş Merkezinde her hafta bir spor branşımızı antrenörlerimizle tanıtacağız. Onların gösterilerini sergileyeceğiz. Böylece halkın spora olan ilgisini en üst düzeye çekeceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: