Düzce'de Yeni Eğitim Sistemi Değerlendirme Toplantısı

2012-2013 Eğitim Öğretim döneminde hayata geçecek olan 4+4+4 eğitim sisteminin plan ve değerlendirilme toplantısı yapıldı.

2012-2013 Eğitim Öğretim döneminde hayata geçecek olan 4+4+4 eğitim sisteminin plan ve değerlendirilme toplantısı yapıldı.

Valilik'te yapılan toplantının açılışında konuşan Vali Vasip Şahin, 12 yıla çıkan zorunlu eğitim uygulaması nedeniyle Düzce'de okulların planlamasına yönelik kaymakamlar, il ve ilçe milli eğitim müdürleri ile konuyu değerlendirdiklerini söyledi.

Amaçlarının mevcut okul binalarını en iyi ve planlı bir şekilde kullanarak mevcut alışkanlıkları zorlamadan ve imkanları, ihtiyaçlar doğrultusunda dağıtmaya çalışmak olduğunu ifade eden Şahin, "Temel amacımız öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerin ve idarecilerin en rahat edebileceği ve en çok memnun edebileceği çözümler üretmek. Bu hedefe ne kadar yaklaşırsak o kadar bu uygulamaya başarılı bir şekilde sürdürmüş olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Tezel/Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: