Düzce’deki Bin 60 İş Yeri Özel İdareye Devredildi

AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, 17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 tarihlerinde meydana...

AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, 17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 tarihlerinde meydana gelen depremler nedeniyle iş yerleri yıkılan veya ağır hasar gören kişilere verilmek üzere Düzce ilinde inşa edilen, ancak çeşitli nedenlerle boş kalan bin 60 adet kalıcı iş yerinin bedelsiz olarak Düzce İl Özel İdaresine devredildiğini söyledi.

Bu konuda uzun süredir çalışma yürütüldüğünü belirten İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, milli servetin heba olmaması adına yapılan girişimlerin semeresinin alındığını ve artık iş yerlerinin Düzce İl Özel İdaresine ait olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Kaşıkoğlu, bin 60 adet iş yerinin kullanım yetkisinin artık Düzce İl Özel İdaresinin uhdesinde olduğunu belirterek, iş yerlerinin devri ile kısa sürede bin 60 iş yerinin atıl vaziyetten kurtarılacağını ifade etti.

İşyerlerinin sağlık, eğitim, kültür ve turizm gibi hizmetlerde kullanılmak şartıyla Bakanlar Kurulu Kararı ile devredildiğini açıklayan İl başkanımız Metin Kaşıkoğlu, kararın bugünkü Resmi Gazete'de de yayınladığını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: