Düzce'deki Yangın

Türk Kızılayı ekipleri, Çamköy Mahallesi'nde çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen 6 aileye gıda ve eşya yardımı yaptı.

Türk Kızılayı ekipleri, Çamköy Mahallesi'nde çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen 6 aileye gıda ve eşya yardımı yaptı.

Ekipler, yangının ardından yakınlarının yanına yerleşen ev sahipleri Cengiz Kaçmaz, Cesur Gezmez, Şenol Nalbant, Aynur Avay, Temel Aksak ve Özcan Kaçmaz'a yatak, battaniye, yastık, elektrikli soba ve gıda malzemesi dağıttı.

Türk Kızılayı Batı Karadeniz Afet Yönetim ve Lojistik Merkezi Müdürü Mustafa Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, afet ve acil durumlarda insanlara her zaman yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

"Ailelerimize çadır ihtiyacı olup olmadığını sorduk" diyen Yılmaz, "Bize TOKİ tarafından yapılan evlere geçeceklerini söylediler. Biz de ailelerimize 80 battaniye, 40 yastık, 40 yatak, 8 aile mutfak seti, 50 hijyen malzemesi ve 8 tüplü soba yardımında bulunduk. Yardımlarımız hür türlü afet durumunda sürecek" şeklinde konuştu.

Aileler de mağdur olduklarını belirterek, ekiplere teşekkür etti.

Çamköy Mahallesi'nde dün gece bir evde çıkan yangın, bitişikteki evlere sıçramış, uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangında 6 ev kullanılamaz hale gelmişti.

Muhabir: Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: