Düzce'den kısa kısa

Düzce Üniversitesi (DÜ) Öğrenci Konseyi'nin Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği yarışmada, kategorilerinde birinci olan 3 öğrenci umreye gidecek.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Öğrenci Konseyi'nin Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği yarışmada, kategorilerinde birinci olan 3 öğrenci umreye gidecek.

DÜ Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül törenİNde konuşan İl Müftüsü Selami Emen, Kutlu Doğum Haftası'nın bu yılki temasının "Kardeşlik hukuku" olduğunu belirterek, "Kardeşlik hukukunun vasfı, ölçüsü başkalarına faydalı olmaktır. İnsanların en faziletlisi insanlara faydalı olandır. Bizim ölçümüz de bu olmalı. Bir başka husus ise kardeşlik hukukun ideal ölçüsü, başkasını kendisine tercih etmektir. İşin esası ve özeti budur. Dolayısıyla kardeşlik hukuku bizim olmazsa olmazımızdır" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından kompozisyon dalında birinci olan DÜ Sağlık Yüksekokulu öğrencisi Muhammed Mazhar Demir, şiir dalında birinci olan Akçakoca Meslek Yüksekokulu öğrencisi Esma Karakoç ve güzel mektup yazma dalında birinci olan DÜ Mühendislik Fakültesi öğrencisi Zeynep Şahin'e ödülleri verildi.

Törene DÜ Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, öğretim görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

-Müftülükler Arası Futbol Turnuvası sona erdi-

Müftülükler Arası Futbol Turnuvası'nda Yığılca Müftülüğü şampiyon oldu.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Düzce İl Müftülüğü'nce düzenlenen, il ve ilçe müftülükleri futbol takımlarının katıldığı turnuvanın final maçı yapıldı.

Final maçında, Akçakoca Müftülüğü takımı ile karşılaşan Yığılca Müftülüğü takımı, maçı 3-1 kazanarak şampiyon oldu.

Yığılca Müftülüğü takımına şampiyonluk kupasını Vali Yardımcısı Miktat Alan verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: