Düzce'den kısa kısa

Düzce Belediyesi ile İstanbul Ticaret Üniversitesi (İTİCÜ) arasında eğitim işbirliğini öngörün protokol imzalandı.

Düzce Belediyesi ile İstanbul Ticaret Üniversitesi (İTİCÜ) arasında eğitim işbirliğini öngörün protokol imzalandı.

Belediye Başkanlığı makamında Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve İTİCÜ Rektörü ve Prof. Dr. Nazım Ekren, eğitim işbirliğini esas alan protokolü imzaladılar.

İmzalanan protokol birlikte İTİCÜ, Düzce Belediyesi ile birlikte yapacağı toplantı, panel, seminer gibi eğitim faaliyetlerinde ve bunların tanıtımında birlikte hareket edecekler. Lisanüstü eğitimlerde yapılan araştırmalarda, proje ve tez çalışmalarının yönlendirilmesi konularında da karşılıklı destek çalışmaları yapılacak. Protokolün imzalanmasının sonrasında Başkan Bayram ile Rektör Ekren birbirlerine hediyeler verdiler.

Reklam
Reklam

-İlköğretim Okulu öğrencilerinden sergi-

Yeşiltepe İlköğretim Okulu öğrencileri, yaptıkları resimleri Düzce Belediye Sergi Salonu'nda sanatseverlerin beğenesine sundu.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından açılışı yapılan sergide, öğretmenler ve öğrenciler resimler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Yağlıboya, vitray, ebru çalışmalarının yer aldığı ve 160 eserin sergilendiği sergi ziyaretçilere iki gün açık kalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: