Düzce'den Kısa Kısa

Düzce Güç Birliği Toplantısı'nın 2'ncisi Düzce Valisi Adnan Yılmaz başkanlığında yapıldı.

Düzce Güç Birliği Toplantısı'nın 2'ncisi Düzce Valisi Adnan Yılmaz başkanlığında yapıldı.

Bir restoranda düzenlenen ve "Düzce 2023 Vizyonu" tartışılan toplantıda Düzce Yatırım Destek Ofisi, Melen Havzası, Kardüz Yaylası ve 2023 Düzce Vizyonu ile ilgili görüş, öneri ve değerlendirme yapıldı.

Düzce Valisi Yılmaz'ın başkanlığını yaptığı toplantıda, "Çevre Düzeni ve Koruma Alanlarına İlişkin Genel ve Özel Hükümler" ile "Düzce İl Genelinde Yatırım Yapılacak Alanların Tespiti" ilgili çalışma yapılması konularında bilgilendirme yapılması kararlaştırıldı.

Reklam
Reklam

Düzce Güç Birliği Toplantısı'nın 3'üncüsü 25 Mart'ta yapılacak.

-Düzce Valisi Yılmaz'a ziyaretler-

NOBELFARMA İlaç San. ve Tic. AŞ Genel Müdürü Ömer Hulki Ocak ve Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Tuncel, Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ı ziyaret etti.

Fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi alan Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öte yandan, Konuralp Gazi Çevre, İlim, Kültür ve Sağlık Derneği üyeleri Fevzullah Akyüz, Dursun Göğşen ve Mustafa Ketrez ile Şehiriçi Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Hikmet Küçük ve Hasan Güzeloğlu da Vali Yılmaz'ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: