Düzce'den Kısa Kısa

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, takı ve kırkyama sergisini gezdi.

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, takı ve kırkyama sergisini gezdi.

Halk Eğitim Merkezi İl Müdürlüğü'nce Düzce Belediyesi sergi salonunda düzenlenen sergiyi gezen Yılmaz, sohbet ettiği kursiyerlerin çalışmalarını inceledi.

Yılmaz, serginin açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeklerinden ötürü kursiyerlere teşekkür etti.

-8 Mart Dünya Kadınlar Günü-

Namık Kemal İlkokulu Okul Aile Birliği'nce "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen etkinlikte konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Aysun Alkaya, kadınların çok değerli varlıklar olduğunu ifade ederek, kadınlara mutlaka sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Etkinlikte slayt gösterileri, yemek, okul yararına hediye çekilişi gibi etkinlikler yapıldı.

Programa, Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ın eşi Aysel Yılmaz, AK Parti Düzce Milletvekili Osman Çakır'ın eşi Ulviye Çakır, Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın eşi Elka Bayram da katıldı.

-"Gönül Elçileri" projesi-

İsmetpaşa İlköğretim Okulu tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen programda konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ın eşi Aysel Yılmaz, katılımcılara "Gönül Elçileri" projesini anlattı.

19 Aralık'ta başlatılan projenin yuvadaki yavrulara sıcak bir aile ortamı sunacağını, geleceğe emin adımlarla yürümelerini sağlayacağını ifade eden Yılmaz, "Mutlu, huzurlu bireyler hedefliyoruz. Yaptığımız toplantıların sonunda kadınlarımızdan, 'Proje için ne yapabiliriz- Nasıl yardımcı oluruz-' cümlelerini duymak bizi çok sevindiriyor" diye konuştu.

-Düzce'de trafik kazası: 5 yaralı-

Düzce'de meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Yığılca yolunda İslam Kurucadüz idaresindeki 81 BP 830 plakalı otomobil, Çakırlar mevkisinde Hatice Yıldırım'ın kullandığı 14 DJ 931 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada yaralanan araç sürücüleri ile isimleri henüz öğrenilemeyen 1'i çocuk 3 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz