Düzce'den Kısa Kısa

Düzce Valiliği'nce, Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Düzce Valiliği'nce, Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ın başkanlık ettiği ve daire müdürlerinin katıldığı 'Düzce Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı Koordinasyon Kurulu Toplantısı' Valilik makam toplantı odasında gerçekleştirildi.

Toplantıda, karayollarındaki sorunlar değerlendirilirken, kurum müdürlerinin görüşleri alındı ve her kurumun üzerine düşen sorumlulukları gözden geçirilmesi istendi.

Toplantının aylık düzenli olarak sürdürülmesi kararlaştırıldı.

Reklam
Reklam

-"Hz. Peygamber ve İnsan Onuru" Konferansı

Düzce İl Müftülüğü tarafından "Hz. Peygamber ve İnsan Onuru" konferansı düzenlendi.

Müftülük konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Kur'an-ı Kerim ve mealinin okunması ile başladı.

İl Müftüsü Selami Emen burada yaptığı konuşmada, Hz. Muhammed Mustafa'nın (SAV) kutlu doğumunun yıldönümünün, insan onurunun zedelendiği, insanlığın kaybolmaya yüz tuttuğu günümüzde, yeniden bir başlangıç için fırsat görülmesi gerektiğini söyledi.

Düzce Valisi Adnan Yılmaz da "Biz muhabbet ile Muhammed'i birleştirmiş, muhabbet ile Muhammed'i asla birbirinden ayırmayan bir kültürün, bir medeniyetin çocuklarıyız. 'Sizin davranışlarınıza bakıp da Müslüman olmaya özenen insanlar yoksa, imanınızı gözden geçiriniz' diyerek İslam dininin anlamını, müthiş ifadeyle ortaya koyan Peygamberimizin kusurları örtmeyi, güzellikleri övmeyi öngören üstün ahlak anlayışı, güzel ve onurlu bir hayat için, hepimize en güzel örnektir" dedi.

Konuşmaların ardından Müftülükçe belirlenen personellere başarı belgeleri ile birlikte gül verildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, Diyanet İşleri Başkanlığı Rehberlik ve Teftiş Kurulu Başkanı Doç. Dr. İsmail Karagöz, konuşmacı olarak katıldığı konferansta Hz. Muhammed'in (SAV), insan onuruna verdiği önemi kıssalarla anlattı.

Muhabir: Barış Zengin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: