Düzce'den Kısa Kısa-Düzce Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürü Şiran'dan Ziyaret

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzce Fehmi Öney Sevgi Evleri'ne ziyarette bulundu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzce Fehmi Öney Sevgi Evleri'ne ziyarette bulundu.

Beraberindeki heyetle sevgi evlerinde kalan öğrencileri ziyaret eden Şiran, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin kendileri için çok değerli olduğunu ifade ederek, "Yaz okullarının yanı sıra kışın da burada spor çalışması yapmak istiyoruz" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan ise çocukların sosyal, kültürel ve spor alanında kendilerini geliştirmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, kendilerine verdiği destekten dolayı Şiran'a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Düzce'de iyi sporcular yetişeceğine inandığını vurgulayan Turan, "Çocuklarımız böylelikle kendi ayakları üstünde duracak. Bizler de onlara katkıda bulunmuş olacağız" diye konuştu.

Ziyaretin ardından antrenörler, öğrencilere spor branşları hakkında bilgiler verdi.

-18 Temmuz Şehir Stadı açık tribünü temel atma töreni-

Düzce'de 18 Temmuz Şehir Stadı açık tribününün temeli düzenlenen törenle atıldı.

Temel atma dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Düzce Valisi Vasip Şahin, inşaatın iyi bir şekilde yapılmasını istediklerini belirterek, bu tür alanların milletin yerleri olduğunu, bu nedenle sıkı takipçisi olacaklarını bildirdi.

Vali Şahin, daha sonra tribünün temelini attı. 8 ayda bitirilmesi planlanan 2 bin 600 kişilik açık tribünün altında, soyunma odası ve idari büroların yanı sıra 7 adet antrenman salonu bulunacak.

Muhabir: Onur Orhan/Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: