Düzce'den Kısa Kısa-Düzce'de "Seyyah Ulu Çınarın İzinde" Projesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca başlatılan "Seyyah Ulu Çınarın İzinde" projesi kapsamında Düzce'den 400 genç, farklı illeri görme imkanı buldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca başlatılan "Seyyah Ulu Çınarın İzinde" projesi kapsamında Düzce'den 400 genç, farklı illeri görme imkanı buldu.

Proje kapsamında İzmir, Çanakkale ve Kastamonu illerine gidecek olan gençler, bugün Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü önünden hareket etti.

Düzce Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran, yaptığı açıklamada, gençler için ellerinden gelen tüm fedakarlığı gösterdiklerini belirterek, "Onları bir nebze de olsa mutlu edersek ne mutlu bize" dedi.

Reklam
Reklam

2 Eylül'e kadar devam edecek proje sayesinde hayatında tatile gidemeyen çocukların tatil yapabildiğine işaret eden Şiran, "Ücretsiz gezilerimizde, gençler gittikleri illerin tarihi ve kültürel zenginlikleri görme fırsatı yakalıyor. Gezilerimiz öncesinde gençlere ve ailelerine geziler hakkında bilgiler veriliyor" diye konuştu.

-18 Temmuz Stadı'nda çim yenileme çalışmaları-

Düzce 18 Temmuz Stadı'nda çim yenileme çalışmalarının başlatıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, yaptığı açıklamada, stat çimlerinin 60 günlük çalışmanın ardından yenileceğini belirterek, çimlerin sulanması için yeni su pompalarının yerleştirileceğini söyledi.

Futbolcuların yeni sezonda rahat bir nefes alacaklarını ifade eden Şiran, "Dökme çim olarak yapılması düşünülen 18 Temmuz Stadı'nda çim sahanın yanı sıra atletizm pisti de 55 milimetre sentetik çim ile kaplanacak ve kulvarlar daha da belirgin hale getirilecek. Öte yandan, stat çevresinde yedek kulübeleri de değiştirilirken, stadın çevresindeki tel örgüler de yenilenecek" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: