Düzce'den Kısa Kısa-"Okul Sporları Voleybol Turnuvası"

Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez, "Okul Sporları Voleybol Turnuvası"nda şampiyon olan Esentepe İlköğretim Okulu sporcularına hediye verdi.

Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez, "Okul Sporları Voleybol Turnuvası"nda şampiyon olan Esentepe İlköğretim Okulu sporcularına hediye verdi.

Öğrencilerle Kaymakam Pekmez'i ziyaret eden Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Ertuğ, verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Pekmez, 3 dalda kupa kazanan öğrencilerin başarısının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Okulumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

Pekmez, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

-"Okul Sporları Masa Tenisi Turnuvası"-

Reklam
Reklam

Gümüşova Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, "Okul Sporları Masa Tenisi Turnuvası"nda birinci olan İMKB Anadolu Lisesi ile Gümüşova Lisesi öğrencilerine hediye verdi.

Ferdi ve takım halinde il birincisi olan sporcular, Kaymakam Baygüven'i ziyaret etti.

Spora ve sporcuya destek olmak için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirten Baygüven, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik ederek başarılar diledi.

Baygüven, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: