Düzce'den kısa kısa-Yıldız Futbol Türkiye Şampiyonası Düzce Grup Müsabakaları sona erdi

Yıldız Futbol Türkiye Şampiyonası Düzce Grup Müsabakaları sona erdi.

Yıldız Futbol Türkiye Şampiyonası Düzce Grup Müsabakaları sona erdi.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu'nun düzenlediği Yıldız Futbol Türkiye Şampiyonası Düzce Grup Müsabakaları'nda, gruplarını birinci sırada tamamlayan sporcular kupalarını aldı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü 18 Temmuz Stadı'nda gerçekleştirilen ve 10 ilden takımların yer aldığı müsabakalarda, A Grubu'nda Düzce takımı, B Grubu'nda İstanbul, C Grubu'nda ise Bursa takımı birinci olarak yarı finale gitmeye hak kazandı.

Grup birinciliğini elde eden takımlara kupalarını Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran verdi.

Reklam
Reklam

-Düzceli karateciler milli takımda-

Uluslararası Boğaziçi Karate Şampiyonası'na katılacak Karate Milli Takımı'na Düzce'den iki sporcu seçildi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Jimnastik Antrenörü Ece Deniz Köroğlu ve Hüseyin Çakır, Türkiye'yi ve Düzce'yi temsil edecek.

Düzceli karateciler Köroğlu ve Çakır, 10 ülkeden yaklaşık 300 sporcunun yarışacağı şampiyonada Türkiye'yi ve Düzce'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini ve madalyalarla geri döneceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: