Düzceli İdareci Ve Öğretmenler Kuzey İrlanda’dan Döndü

Düzce’nin Akçakoca ilçesi Mustafa Açıkalın Ortaokulu idareci ve öğretmenleri Kuzey İrlanda’da Kültürel Değerlerimiz çalıştayına katıldı....

Düzce’nin Akçakoca ilçesi Mustafa Açıkalın Ortaokulu idareci ve öğretmenleri Kuzey İrlanda’da Kültürel Değerlerimiz çalıştayına katıldı. Kültürel Değerlerimiz konulu proje çalışmaları İtalya ve Polanya’da devam edecek.

AB Comenius Proje kapsamında Kuzey İrlanda’ya giden Akçakoca Mustafa Açıkalın Ortaokulu Müdürü Ahmet Koçbay, Müdür Yardımcısı Emrah Esen ve Proje Sorumlusu Öğretmenler Hasibe Özensel, Hilal Özensel Ömür, Kuzey İrlanda’nın Belfast şehrindeki StMary s Star of TheSea İlkokulunda İtalya ve Polonya’dan gelen ekip ile bir araya gelerek projenin ilk basamağı olan çalışmayı başlattılar.

Reklam
Reklam

AB Comenius Proje kapsamında Kuzey İrlanda’ya giden Okul Müdürü Ahmet Koçbay, Müdür Yardımcısı Emrah Esenve Proje Sorumlusu Öğretmenler Hasibe Özensel, Hilâl Özensel Ömür K. İrlanda’nın Belfast şehrindeki “St Mary’ s Star of TheSea İlkokulu” nda İtalya ve Polonya’dan gelen ekip ile bir araya gelerek projenin ilk basamağı olan çalışmayı başlattılar.

Çalışmanın bundan sonraki basamağı; 23 Nisan 2012’de İtalya’da, Kasım 2013’de Polonya’da, Nisan 2014’de de Türkiye’de gerçekleştirilecek. 23 Nisan 2013’de yapılacak İtalya gezisine 6 öğretmen, 6 öğrenci katılacak. Okulda yapılan İngilizce yarışma sınavı ile en yüksek puan alandan itibaren sıralama yapılarak seçilen diğer 6 öğrenci de Polonya’ya götürülecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: