Düzceli Karateciler Kırşehir'de

Düzceli karateciler Kırşehir'de yapılacak olan Liseli Gençler Türkiye Karate Şampiyonasında Düzce'yi temsil edecekler.

Düzceli karateciler Kırşehir'de yapılacak olan Liseli Gençler Türkiye Karate Şampiyonasında Düzce'yi temsil edecekler.

28 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Liseli Gençler Türkiye Karate Şampiyonasına Düzce'den 8 karateci katılacak. Sporcu kafilesi 5 bayan 3 erkek sporcudan oluşmakta olup 48 kilo bayan Fatma Kılıç Düzce Ticaret Meslek Lisesi, 53 kilo bayan Hilal Er Arsal Anadolu Lisesi, 59 kilo bayan Tuğçe Küçük Ticaret Meslek Lisesi, +59 kilo bayan Merve Çavdaro Ticaret Meslek Lisesi, bayan kata Nalan Parlak Ticaret Meslek Lisesinden yarışmaya katılacak.

Reklam
Reklam

61 kilo erkek Emin Serhan Tekin Endüstri Meslek Lisesi, 68 kiloda Muhammet Emin Gönül Anadolu Öğretmen Lisesi, +76 kiloda Muhammet Ziya İlhan Arsal Anadolu Lisesinden şampiyonaya katıldı.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate Antrenörü Mehmet Albayrak, "Bu tür organizasyonlar gençlerimizin kendilerini sınaması için büyük bir avantaj ve biz de bu turnuvaları değerlendirerek tecrübemizi arttıracağız. Tüm sporcularımızla başarı ile geri döneceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: