Düzceli Karateciler şampiyonadan 2 madalya ile döndüler

Uşak Atatürk Spor Salonu’nda 19 – 21 Ocak 2012 tarihleri arasında yapılan Türkiye Büyükler ve...

Uşak Atatürk Spor Salonu’nda 19 – 21 Ocak 2012 tarihleri arasında yapılan Türkiye Büyükler ve Veterenlar Karate Şampiyonası'na katılan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate ekibi 2 madalya ile döndü.

Türkiye’nin en iyi karatecileri Uşak Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası'nda belli oldu. Düzce’den de katılan sporcular kilolarında 2.’lik ve 3.’lük alarak büyük bir başarıya imza attı. 31 ilden 226′sı erkek, 80′i bayan toplam 306 sporcunun katıldığı Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası’nda kata ve kumitede toplam 12 şampiyon belli oldu. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate ekibi ise 6 sporcu ile şampiyonaya katıldı.

Reklam
Reklam

Uşak Türkiye Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonası'na Düzce’den Kaynaşlı Belediye Spor Kulübü sporcuları Elif Ay ve Ece Deniz Köroğlu, Düzce Belediye Spor Kulübü'nden Hüseyin Çakır, Boğaziçi Karadeniz Spor Kulübü'nden Fatma Kılıç, Beyköy Belediye Spor Kulübü'nden Hilal Er, Albayrak Spor Kulübü'nden Emrah Yılmaz katıldı.

Türkiye Büyükler ve Veteranlar Şampiyonası'nda 61 kilo Kadınlarda Ece Deniz Köroğlu 3. olurken Erkekler 67 kiloda Hüseyin Çakır 2. olarak şampiyonayı tamamladılar ve önemli bir başarı elde ettiler.

Uşak’tan 2 önemli madalya ile gelen sporcuların kendilerini gururlandırdığını kaydeden Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, “Şampiyonaya gitmeden önce daha büyük başarıla beklediğimizi ifade etmiştim. Sporcularımız yüzümüzü yeniden güldürdü. Daha önceki başarılarının üzerine kattılar. Düzce’nin adını karatede duyuracağız. Buna olan inancım tam. Ayrıca müdürlüğümüz antrenörlerinden Ece Deniz Köroğlu’nun aldığı madalya gösteriyorki iyi seçim yaparak başarılı bir sporcuyu antrenör yapmışız. Mehmet Albayrak Antrenörümüzle birlikte daha büyük başarıları elde edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz