Düzceli Minik Basketçilerin 1. Lig Heyecanı

Kursa katılan minik basketbolcuları cesaretlendirmek amacıyla Beko Basketbol Ligi Fenerbahçe-Erdemir Spor maçını birlikte izleyen Düzce...

Kursa katılan minik basketbolcuları cesaretlendirmek amacıyla Beko Basketbol Ligi Fenerbahçe-Erdemir Spor maçını birlikte izleyen Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Fevzi Ak, “Onlar için çok güzel ve anlamlı bir deneyim oldu” dedi.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Fevzi Ak, 45 minik basketbolcu ile birlikte Fenerbahçe-Erdemir Spor maçını izledi. Kursa devamlı katılan sporcuları basketbola alıştırmak, onların basketbolu daha çok sevmesini sağlamak amacıyla yapılan etkinlikte çocukların heyecanlı oldukları gözlendi. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Fevzi Ak, “Böyle organizasyonları zaman zaman gerçekleştiriyoruz. Bu defa da Fenerbahçe-Erdemir maçına gittik. Maçı en önden maçı izledik. Çocuklarım çok heyecanlıydılar ve maç boyunca yerlerinde oturmadılar. İlk kez Beko Basketbol 1. Lig maçına gittiler ve bu onlar için hem güzel hem de anlamlı bir deneyim oldu. Artık basketbolu daha çok sevdiklerini dile getiriyorlar” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe-Erdemir Basketbol müsabakasına giden minik basketbolcular ayrıca maç sonrasında Yunan mitolojisinde Herakles’in 3 başlı köpeğinin öldürüldüğü yer olan Cehennem Ağzı Mağarasını gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: