DÜZELTME - 450 Bin Liralık Uyuşturucu Madde Tina'ya Takıldı

Sayın Abonemiz, '450 milyon liralık uyuşturucu madde Tina'ya takıldı' başlıklı haberimizde '450 bin lira' ifadesi...

Sayın Abonemiz,
'450 milyon liralık uyuşturucu madde Tina'ya takıldı' başlıklı haberimizde '450 bin lira' ifadesi sehven '450 milyon' olarak yer almıştır. Haberimizi düzelterek tekrar servis ediyoruz. Saygılarımızla.

Edirne İpsala Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü'nce yapılan çalışma sonucu piyasa değeri 450 bin lirayı bulan yedi buçuk kilo eroin ele geçirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, önceki gün Türkiye'den çıkış yapmak isteyen Arnavutluk plakalı bir otomobilden şüphelenen yetkililer araçta arama yaptı. Narkotik köpeği Tina'nın aracın ön tarafına tepki vermesi üzerine araçta detaylı arama yapıldı. Aracın sağ ve sol marşpiyel boşluklarına gizlenmiş vaziyette piyasa değeri yaklaşık 450 bin lira olan 7 kilo 561 gram eroin uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili araçta bulunan iki kişi gözaltına alınarak savcılığa sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: