DÜZELTME- Ayna Grubu öğretmenler için söyledi

Sayın Abonemiz, daha önce geçilen haberde 'Müsteşar Yardımcısı Halis Yunus Ersöz'ün çalıştığı bakanlık ismi sehven...

Sayın Abonemiz, daha önce geçilen haberde 'Müsteşar Yardımcısı Halis Yunus Ersöz'ün çalıştığı bakanlık ismi sehven 'Çalışma Bakanlığı' şeklinde yazılmıştır. Doğrusu 'Milli Eğitim Bakanlığı' olacaktır. Haber metnini düzelterek yeniden servis ediyoruz.

Ayna Grubu öğretmenler için söyledi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde faaliyet gösteren İdeal Eğitimciler Derneği, Türk pop müziğinin sevilen grubu Ayna'yı öğretmenlerle buluşturdu.
Öğretmenler Günü nedeniyle Gebze Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen konser programı Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenler için saygı duruşu ile başladı. Programa katılan öğretmenlere ve yakınlarına katılımlarından dolayı teşekkür eden İdeal Eğitimciler Derneği Başkanı Ahmet Turan, “Böylesine seçkin bir topluluğu bir arada görmek bizlere sevinç veriyor, şeref veriyor, gurur veriyor, bahtiyar oluyoruz. Biz bu günü yıllardır öğretmenler günü olarak kutluyoruz. Değerli meslektaşlar mensubu olmaktan kıvanç duyduğum çok özel ve çok yüce bir mesleğin sahibiyiz. Bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın sevgi ve fedakârlık mesleğidir. Sınırları okul ve sınıf duvarlarıyla çizilemeyecek, zille başlayıp bitmeyecek kadar ağır bir sorumluluk gerektiren kutsal bir meslektir. Böyle bir kutsal görevi yerine getiren siz meslektaşlarımı burada ağırlamaktan dernek olarak mutluyuz. Hepinizi bu özel gün nedeniyle tebrik ediyorum.” dedi. Ahmet Turan konuşmasının sonunda davetlerini kırmayıp gelen misafirlere ve etkinliğe sponsor olan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
Programa müsteşar yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz de katıldı. Tüm misafirleri selamlayarak söze başlayan Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, öğretmenleri tebrik etti. Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenler için üzüldüklerini bildiren Ersöz, sınıfların boş kalmaması için gönüllü olarak Van’a gitmek isteyen fedakâr öğretmenlere de teşekkür etti. Türkiye’nin çok acı bir süreçten geçtiğine değinen Ersöz, ülkemizde her alanda kalkınmanın eğitime bağlı olduğunu ve bunun da öğretmenler sayesinde mümkün olacağını dile getirdi.

Reklam
Reklam

KÖŞKER: ALLAH HERKESE BİR ÖĞRETMEN SEVGİSİ VERSİN
Öğretmenler Günü programına katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Şehit olan öğretmenleri anma adına da böyle etkinliklerin çok önemli olduğunu bildirdi. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu hatırlatan Köşker, sözlerine şöyle devam etti: “Ne kadar söz söylesek nasıl ifade etmeye çalışsak yine de kelime bulmakta insan zorlanabilir. Bazen insanlar kendi evlatlarına tahammül edemiyor. Öğretmenler ise yüzlerce öğrenciyi sevgi, şefkat ve merhametle sarıp sarmalıyorlar. Allah herkese bir öğretmen sevgisi versin inşallah.”
Köşker, konuşmasının ardından vefat eden öğretmenlerin yakınlarına plaket verdi. İdeal Eğitimciler Derneği Genel Koordinatörü Kemal Erdem de Köşker’e çiçek takdim etti.
Hazırlanan programın sponsorlarından Gebze Medikal Park Hastanesi Direktörü Dr. Semih Dinç, “Hayatını kaybeden öğretmenlerimi saygı ve sevgiyle anarak, tüm öğretmenlerin ellerinden öpüyorum.” dedi. Semih Dinç, Medikal Park Hastanesi'nde öğretmenler için sağlık kampanyası başlattıklarını da duyurdu. Program Ayna Grubu’nun konseriyle davam etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz