DÜZELTME- Belediye Başkan Vekili Genç, Çevre Düzenleme Çalışmalarını Inceledi

Sayın Abonemi, 'Suşehri Belediye Başkanı Genç, çevre düzenleme çalışmalarını inceledi' başlıklı haberimizin başlığında Suşehri Belediye...

Sayın Abonemi, 'Suşehri Belediye Başkanı Genç, çevre düzenleme çalışmalarını inceledi' başlıklı haberimizin başlığında Suşehri Belediye Başkan Vekili Nuh Genç, sehven, 'Suşehri Belediye Başkanı Nuh Genç' olarak yazılmıştır. Haberimizi düzelterek tekrar servis ediyoruz.

Sivas'ın Suşehri ilçesi Belediye Başkan Vekili Nuh Genç, Tepeardı Mahallesi Samsun Sokak'ta yapılan çevre düzenlemesi çalışmasını yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Vekili Nuh Genç, "Burada belediye imkânlarıyla çalışmalarımızı yapıyoruz. Alt yapısı tamamlanmamış olan yerlerin üst yapısını yapmayacağız. Samsun Sokak'ta alt yapı çalışması tamamlandığı için üst yapısına başladık. Bunun sebebi ileride tekrar yolu, sokağı bozmamak için ve belediyemize ek masraf olmamasını istediğimizden dolayı böyle bir çalışma yapıyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çalışmaların olacağı sokaklarda tam teşekküllü şekilde vatandaşın hizmetine sunulacağını belirten Başkan Vekili Genç, "Sokaklarda her türlü alt ve üst yapıyı tamamlayacağız. Şuan ihale aşamasında olan sokak çalışmalarımız var. İlçe sokaklarımızı modern bir sokağa kavuşturmayı hedefliyoruz. İmkânlarımızı zorlayıp hava şartlarına bağlı olarak çalışmalarımızı kar düşene kadar yapacağız." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: