DÜZELTME: Burç'tan Başarılı Öğrencilere Ipad Bilgisayar

Sayın Abonemiz, Daha önceki haberimizde 'ipad' kelimesi sehven yanlış yazılmıştır. Haberimizi düzelterek tekrar yayınlıyoruz.Burç Vural...

Sayın Abonemiz,
Daha önceki haberimizde 'ipad' kelimesi sehven yanlış yazılmıştır. Haberimizi düzelterek tekrar yayınlıyoruz.

Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi Yönetim Kurulu, Ortaöğretim Yerleştirme Puanı 490 ve üzeri olan ve okullarını tercih eden 7 öğrenciye ipad bilgisayar armağan etti.

Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin temelinde, anaokulundan üniversiteye her kademede kaliteli eğitim veren Burç Eğitim Kurumları bünyesindeki Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi'nin başarılı öğrencileri, ipad bilgisayarla ödüllendirildi.

Reklam
Reklam

Güçlü eğitim kadrosunun yanı sıra, her türlü fiziksel altyapı ve teknolojinin sunulduğu ve bu yıl modern bir kampüste eğitim öğretime başlayan Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi'nde başarılı öğrenciler ödül mutluluğu yaşadı.

Okulda düzenlenen törende, Ortaöğretim Yerleştirme Puanı'nda, (OYP) 490 ve üzeri puan alan Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesini tercih eden 7 öğrenciye ipad bilgisayar armağan edildi.

Okul Müdürü Mustafa Gürhan, başarıyı ödüllendiren bir yönetim anlayışına sahip olduklarını belirterek, öğrencilerini kutladı. Gürhan, daha sonra Ömer Faruk Oflaz, Ali Kaan Tor, Muhammed Yasin Gödeer, Hasan Basri Kabakçı, Enes Kasımoğlu, Adil Han Doğan ile Halil Can Doğan'a ipad bilgisayarlarını vererek, başarılarının devamını diledi.

Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi'nin bu yıl, 63 bin metrekare alanda eğitim öğretime açılan modern kampüsü, günün son teknolojisine uygun eğitim imkanlarıyla donatılırken, eğitim kompleksinin bünyesinde Türkiye'de hatta Avrupa'da bir ilk olacak nanoteknoloji (Maddeyi atomik ve moleküler seviyede kontrol etme bilimi) laboratuvarı da kuruluyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: