DÜZELTME- Erzincan’da DHKP-C Operasyonu: 3 Kişi Gözaltına Alındı

Ankara ve İzmir başta olmak üzere 28 ilde terör örgütü DHKP- C'ye yönelik operasyon düzenlendi....

Ankara ve İzmir başta olmak üzere 28 ilde terör örgütü DHKP- C'ye yönelik operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonlar kapsamında Erzincan da 3 kişi gözaltına alındı.

Terör örgütü DHKP-C'ye yönelik Erzincan'da düzenlenen operasyonların Erzurum Özel Yetkili Savcılığı'nın talimatı doğrultusunda yürütüldüğü öğrenildi. Operasyon kapsamında, Erzincan'ın da aralarında bulunduğu 28 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlar kapsamında 167 kişi gözaltına alındı.

Operasyonların, DHKP- C adına faaliyet gösteren 'Devrimci Kamu Emekçileri Cephesi' ve 'Devrimci Memur Hareketi' grubuna yönelik olduğu öğrenildi. Soruşturma kapsamında, Erzincan'da gözaltına alınan 3 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Erzincan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı TEM şubesi görevlileri sabah saat 06.00 sıralarında 3 ayrı noktaya yaptıkları operasyonda ikisi öğretmen birinin de emekli askeri sivil personel olduğu öğrenilen M.E(55), B.K(47) ve İ.T(35) isimli 3 şahıs gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda bazı evraklara ve dökümanlara el konuldu.

Gözaltına alınan 3 kişinin Erzincan Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenilirken operasyonla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: