DÜZELTME- İranlı Müsteşar Yardımcısından OMÜ’ye Ziyaret

Sayın abonemiz;'İranlı müsteşar yardımcısından OMÜ’ye ziyaret' başlıklı haberimizde İranlı müşteşar yardımcısının ismi sehven Seyyed Ali...

Sayın abonemiz;

'İranlı müsteşar yardımcısından OMÜ’ye ziyaret' başlıklı haberimizde İranlı müşteşar yardımcısının ismi sehven Seyyed Ali Seyyed Torabir olarak yer almıştır. Doğrusu Dr. İbrahim Fathollahi olacaktır. Haberimizi düzenleyerek yeniden servis ediyoruz.

İran Eğitim Kültür Müsteşar Yardımcısı Dr. İbrahim Fathollahi yerine ve beraberindeki heyet OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetle birlikte, eğitim ve kültür alanında fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Akan, "İran'dan üniversitemize çok sayıda öğrenci geliyor. İranlı öğrencilerimizin devamlılığı ve eğitimleri üzerine konuştuk." dedi. Dr. İbrahim Fathollahi de karşılıklı iletişimin ve eğitimin önemine değindi.

Reklam
Reklam

Ziyaret sırasında Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan ve Müsteşar Yardımcısı Dr. İbrahim Fathollahi birbirlerine karşılıklı hediye takdiminde de bulundu. Müsteşar Yardımcısı gümüş hat işlemesi hediye ederken, Rektör Akan ise Samsun yöresinin el örmesi kilimini hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: