DÜZELTME- Şahbaz: Alper Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Sayın abonemiz bir önceki haberin girişinde yer alan "6 milyon 250 bin euro" rakamı sehven...

Sayın abonemiz bir önceki haberin girişinde yer alan "6 milyon 250 bin euro" rakamı sehven '6 bin 250 euro' olarak yazılmıştır. Haberi düzeltip tekrar servis ediyoruz.

Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Alper Potuk Fenerbahçe ile anlaştı. Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz'ın doğruladığı transfer için Fenerbahçe 6 milyon 250 bin euro ve Orhan Şan ile Henri Bienvenu'yü Eskişehirspor'a vermeyi kabul etti.

Dün Galatasaray tarafından borsaya bildirilen Alper Potuk transferi için atağa geçen Fenerbahçe sürpriz bir teklifle oyuncuyu renklerine bağladı. Fenerbahçe, Alper Potuk'un transferi için Eskişehirspor yönetimiyle masaya oturdu. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, dün prensipte anlaşmaya vardıkları Galatasaray için söz verdiklerini Başkan Aziz Yıldırım'a iletti. Yıldırım ise transfer için tekliflerini sundu ve uzun süren pazarlığın ardından Alper Potuk transferi tamamlandı.

Reklam
Reklam

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz tarafından yapılan açıklamada Alper'in Fenerbahçe'ye transfer olduğu açıklandı. Fenerbahçe anlaşma gereği gen oyuncu için 6 milyon 250 bin Euro ile Orhan Şam ve Henri Bienvenu'yü verecek.

Başarılı oyuncunun ise bugün İstanbul'da bir düğüne katıldığı ve yarın menejeri ve kulüp yöneticileriyle masaya oturacağı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: