Düziçi Belediye Başkan Namlı:"Partim Adaylığımı Uygun Görürseolurum. Biz Hizmete Talibiz."

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, yerel seçimlerin öne alınmasına sıcak baktıklarını belirterek, "Partim adaylığımı uygun görürse olurum. Biz hizmete talibiz"

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, yerel seçimlerin öne alınmasına sıcak baktıklarını belirterek, "Partim adaylığımı uygun görürse olurum. Biz hizmete talibiz" dedi.

Belediye Başkanı Namlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yerel seçimlerin öne alınmasının hizmetlerin halka ulaşması için önemli olduğunu belirterek, "Partim adaylığımı uygun görürse olurum. Biz hizmete talibiz. Aday olacak arkadaşların iyi düşünmesi lazım. Biz aday olarak hazırız" dedi.

Başkan adaylarının şimdiden öne çıkması ve kendilerini anlatması gerektiğini belirten Namlı, "Aday arkadaşlar artık projelerini geliştirsinler. Ekiplerini açıklasınlar. İlçe adına daha faydalı biri varsa biz her şeye varız. Ayrıca yerel seçimlerin öne alınması iyi olur" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ / Aykut Ünlüpınar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: