Düziçi Belediyesi'nden Çevre Düzenlemesi

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, ilçeden geçen 5 derenin ıslah çalışmalarının ardından çevre düzenlemesi çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, ilçeden geçen 5 derenin ıslah çalışmalarının ardından çevre düzenlemesi çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.

Başkan Namlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Düziçi için hayati önemde bulunan 5 derenin ıslah çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve ıslah çalışmalarında kazanılan 250 bin metre kare arazinin çevre düzenlenmesine başladıklarını söyledi.

Bu yıl 13 bin fidan dikimini hedeflediklerini belirten Namlı, "Düziçi Devlet Hastanesi civarında, bağlama deresi üzerininde kazanılan 20 dönüm arazi üzerine Boğaziçi, Karşıyaka ve İstiklal Mahallelerinin kesiştiği noktada, halkımızın faydalanacağı bir sosyal alan yapacağız. Ayrıca cenaze taziye alanı, park ve yürüyüş parkurlarının yer alacağı bir çevre düzenlemesi yapıyoruz. Yapacağımız bu çevre düzenlemeleriyle Düziçi'nin görünümünü değiştirip, güzelleştireceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Namlı, altyapı çalışmalarının da zamanında bitirilmesi için Ankara'ya giderek kaynak sorununu da çözdüklerini bildirdi.

Muhabir: Mustafa Demirbaş / Mutlu Bozdağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: