Düziçi FEM, SBS 7'de iki Türkiye birincisi çıkardı

Düziçi FEM Dershanesi öğrencilerinden Merve Sena Sevimli ve Fatma Şevval Gelen; 7. sınıf SBS'de soruların...

Düziçi FEM Dershanesi öğrencilerinden Merve Sena Sevimli ve Fatma Şevval Gelen; 7. sınıf SBS'de soruların hepsine doğru cevap vererek 500 tam puanla Türkiye 1.'si oldu.
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde faaliyet gösteren Düziçi FEM Dershanesi, SBS'de 2 tane Türkiye birincisi çıkartarak, başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Soruların hepsine doğru cevap verip 500 tam puanla Türkiye 1.'si olan Merve Sena Sevimli elde ettiği dereceden dolayı çok mutlu olduğunu, yıl içerisinde disiplinli ve düzenli çalıştığı için başarılı olduğunu söyledi. 500 tam puanla Türkiye birincileri arasında yer alan Fatma Şevval Gelen de başarısını ailesine ve öğretmenlerine borçlu olduğunu dile getirdi ve emeği geçenlere teşekkür eti.
Öğrencilerinin başarısından dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen dershane müdürü Halil Yalçın, elde edilen bu başarıyı Düziçi halkına hediye ettiklerini, yıl içerisinde tüm öğretmen arkadaşlarıyla birlikte öğrencilerin başarısı için yoğun bir tempoda çalıştıklarını anlattı. Yalçın, "Bu çalışmaların sonucunda iki Türkiye birincisi çıkarmak, dershane olarak bizi çok gururlandırdı. Öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz