Düzköy Jandarma Komutanlığı Yakınındaki Patlama

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Düzköy Jandarma Komutanlığı yakınındaki patlama sonucu yaralanan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Düzköy Jandarma Komutanlığı yakınındaki patlama sonucu yaralanan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tedavi gören jandarma er Doğan Özkartal'ın ailesi ile görüştü.

Vali Kızılcık, hastanede Özkartal'ın durumuyla ilgili doktorlardan bilgi aldı, anne Sevin ve baba Mehmet Özkartal'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Suçluların en kısa sürede bulunarak adalete teslim edileceğini belirten Vali Kızılcık, "Yaşanan olayın ardından can kaybının olmaması sevindirici. Yaralı askerlerimizin durumları iyi. Onlar hakkında sürekli bilgiler alıyorum. Askerimiz Doğan Özkartal'ın da ailesine geçmiş olsun diyorum. Askerimizin kısa sürede iyileşmesini temenni ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Vatandaşlardan sabırlı olmalarını isteyen Kızılcık, "Bu olayın ülkemizin huzuruna kastedilmek için yapıldığını düşünüyoruz. Ama bu tür faaliyetleri yapanlar amaçlarına ulaşamayacaklar. Vatandaşlarımız sabırlı olsun, sorumlular yakalanıp, Türk adaletine teslim edilecektir" ifadelerini kullandı.

Bu arada, patlamada hafif yaralanan erler Recep Hasanoğlu ve Ali Osman Cihan, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Düzköy İlçe Jandarma Komutanlığı yakınında dün meydana gelen patlamada, çöp dökmeye giden jandarma erler Doğan Özkartal, Recep Hasanoğlu ve Ali Osman Cihan yaralanmış, Vali Kızılcık, patlamanın uzaktan kumanda ile gerçekleştirildiğini düşündüklerini belirtmişti.

Muhabir: Burak Altunöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: