DYP Genel Başkanı Özaçıkgöz, Afyonkarahisar'da: "Tüm Türkiye'yi Kucaklamak Için Yola Çıktık"

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, "Tüm Türkiye'yi kucaklamak için yola çıktık" dedi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, "Tüm Türkiye'yi kucaklamak için yola çıktık" dedi.

Özaçıkgöz, Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesinde ilçe teşkilatı binasının açılışını yaptı. Açılışın ardından Sultandağı Belediyesi Düğün Salonu'nda partililerle bir araya gelen Özaçıkgöz, burada yaptığı konuşmada, DYP'nin köklerinin 1946'ya dayandığını kaydetti.

DYP'nin ülke meseleleriyle, hayvancılıkla, tarımla, işçiyle, sanatkarla, esnafla, memurla ve emeklilerle yoğrulmuş bir teşkilat olduğunu ifade eden Özaçıkgöz, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Türkiye'de şu anda 68 parti var. İnsanlara sorduğumuzda sadece Doğru Yol Partisi'ni hatırlarlar. Bu güzide insanların geçtikleri yolların sahibi biziz. Tedavi gördükleri, hastanelerin sahibi biziz. Okudukları okulların, üniversitelerin sahibi biziz. İzledikleri televizyonların, içtikleri suyun sahibi biziz. Barajlardan gelen elektriğin, ışığın sahibi biziz. Yolların, fabrikaların, siloların, hidroelektrik santrallerinin sahibi biziz. Biz bunları milletle beraber yaptık. Bizim genlerimizde bu vardır. Tüm Türkiye'yi kucaklamak için yola çıktık. DYP'nin gelip geçici bir heves olmadığını herkes bilir. Eserlerimize eser katmak için yola çıktık. Allah bu imkanı verdiği takdirde Türkiye'nin sıkıntılarının giderilmiş olduğu görülecektir."

Toplantıya, DYP Genel Başkan Yardımcıları ile Konya İl Başkanı Nurettin Fırat, Afyonkarahisar İl Başkanı Ramazan Sunar ve partililer de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: