Dyp Genel Başkanı Özaçıkgöz: “yatırım Yapan Yok”

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, “Kimse yatırıma karşı değil. İktidar da değil,...

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, “Kimse yatırıma karşı değil. İktidar da değil, muhalefet de değil. Ama yatırım yapan yok” dedi.

DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, DYP İstanbul İl Başkanı Tuncay Anlı ve Başdanışmanı Kemal Abdullahoğlu ile birlikte Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde Sosyal Güvenlik Uzmanları İbrahim Savcı, Abdurrahman Özcan ve Hikmet Yıldırım’ın hizmete soktukları Halk Emeklilik ve Danışmanlık Bürosu’nun açılışı için ilçeye geldi. Özaçıkgöz, ilçeye 2 kilometre mesafedeki Kaşlıca Köprüsü’nde karşılandı. Beraberindekilerle birlikte Çapa Lokantası’nda öğle yemeği yiyen Özaçıkgöz, daha sonra Halk Emeklilik ve Danışmanlık Bürosu’nun açılışını yaptı. Danışmanlık bürosunun kurdelesi Özaçıkgöz, Çatalzeytin Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz ve Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan tarafından birlikte kesildi.

Reklam
Reklam

DYP Genel Başkanı Özaçıkgöz yaptığı konuşmada, “Sizlere bir müjdeyi vermek üzere geldim. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Genel başkanlığını yaptığım DYP, sizin bildiğiniz DYP, kırat sizin bildiğiniz kırattır. Cenabı Allah bana nasip etti bu açılışı yapıyorum. İnşallah iktidar olup, fabrika açılışı yapmak için buraya geleceğim. Kimse yatırıma karşı değil. İktidar da değil, muhalefet de değil. Ama yatırım yapan yok. İktidara geldiğimizde bu yatırımları biz yapacağız. Doğru Yol Partisi olarak iktidara geldiğimizde yurtdışında olduğu gibi çalışanların gelirlerini en az 2 yılda bir tatil yapacak seviyeye getireceğiz. Emeklilerimize dünya standartlarını yakalamaları için sosyal güvenlik bankası kuracağız. Bankada biriken parayı ve bu paranın getirdiği faizi emeklilere vereceğiz. SGK Bankası emeklilerimizin yüzünü güldürecek. Kürt sorunu kiminle görüşülecek? Tabi ki teröre bulaşmamış Kürt halkıyla görüşülerek bu sorun çözülecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz