E-5'te terör!

Kazlıçeşme'yi çeviren polis, hiç bir grubun alana girmesine izin vermedi. Her yönden alanı zorlayan gruplar müdahaleyle karşılaştı.

**İstanbul'da Nevruz gerginliği**
Polis müdahalesinin ardından kaçan bir grup, Zeytinburnu Ambarlar üzerinden E-5'e indi. Yolu kesen göstericiler, bazı araçlara saldırdı. Zeytinburnu Metrobüs durağı ile Zeytinburnu Metro istasyonuna zarar veren göstericiler, üst geçitten kopardıkları cam parçalarını da E-5'e attı.
Zarar görmek istemeyen araçlar, olay yerinden kaçmaya çalışırken, bütün yaşananlar üst geçitteki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Gün boyu Davutpaşa, Bayrampaşa Cevizlibağ ve Samatya sahil yolunda irili ufaklı olaylar yaşandı. Polis zaman zaman gaz bombası kullandı.Samatya sahil yolunda bir grup yol kenarındaki otları ateşe verdi. Polis, çıkan küçük yangını söndürürken bu gruptan 3 kişiyi gözaltına aldı.
Kaçmayı başaranlar bu kez Zeytinburnu Ambarlar üzerinden E-5'e çıktı. Grup, metrobüs durağı, metro istasyonu girişi ve üst geçite zarar verdi. Göstericiler, yol kesip E-5'de seyreden araçlara saldırdı. Polis olay yerine geç geldi. Göstericiler izlerini kaybettirken, geride büyük bir maddi hasar ve E-5'in orta yerinde yaşanan bu görüntüler kaldı.

[E-5te terör!](http://video.mynet.com/habervideo/E-5-te-teror/1437771/ "E-5te terör!") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")