E-5'teki yan yol yine kan döktü

İSTANBUL (İHA) - Bahçelievler'de yan yol ayrımı yapılan E-5 Karayolu'nda, bir sürücünün bariyerlere çarpmasıyla meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, E-5 Kuzey yol istikametinden Şirinevler'e dönmek isteyen sürücü İsmail Tuvarlak, uyarı levhası olmayan yolda kararsız kalınca bariyerlere çarptı. Sürücü Tuvarlak ve Mahmut Höllü adlı vatandaşın yaralandığı kaza nedeniyle yol bir müddet trafiğe kapandı. 1 haftalık evli olduğu öğrenilen yaralı Mahmut Höllü ambulansla Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, sürücünün tedavisi ise olay yerinde yapıldı. Son günlerde aynı yolda sık sık kazaların yaşandığına dikkat çeken vatandaşlar, yolda uyarı levhalarının bulunmadığını söyleyerek duruma tepki gösterdi. Vatandaşlar, "Burada sık sık kazalar olmaya başladı. Buraya acil olarak uyarı levhaları dikilmeli. Her zaman kaza oluyor burada. Bunun önüne geçilmeli" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kaza nedeniyle kapanan yol, trafik ekiplerinin çalışması sonucu kısa süre sonra trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.