"E-fatura, E-defter, E-arşiv, E-imza Ve Kayıtlı Posta" Semineri

Akdeniz Denetçiler ve Mali Müşavirler Derneği (AKDEM) tarafından "e-fatura, e-defter, e-arşiv, e-imza ve kayıtlı e-posta" konulu seminer düzenlendi.

Akdeniz Denetçiler ve Mali Müşavirler Derneği tarafından "e-fatura, e-defter, e-arşiv, e-imza ve kayıtlı e-posta" konulu seminer düzenlendi. AKDEM Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çakır, Konyaaltı Belediyesi konferans salonunda düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, Türkiye'deki mevzuattaki ve elektronik süreçlerdeki hızlı gelişimin takip edilmesinin zorunlu olduğunu belirtti. Çakır, başta vergi mükellefleri, şirketler ve Mali Müşavirler olmak üzere, bu değişikliklere hazırlıklı olunması amacıyla Antalya’da ilk defa böyle bir seminer gerçekleştirildiği ifade etti. TÜRKKEP AŞ İcra Kurulu Üyesi Özcan ERMİŞ de elektronik olarak e-fatura, e-defter, e-arşiv, e-imza ve kayıtlı e-posta konusunda bu hizmeti 5'i bir arada veren Türkiye'de ilk ve tek yetki almış kuruluş olduklarını belirti. Ermiş, bu nedenle şirketlere ve vergi mükelleflerine yasal yükümlüklerini yerine getirmede, zaman ve maddi yönden tasarruf sağladıklarını ifade ederek, güvenilir hizmet sunduklarını kaydetti. Seminerin sonunda, katkılarından dolayı Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek adına Başkanvekili Mustafa Gürbüz ve TÜRKKEP İcra kurulu üyesi Özcan Ermiş'e AKDEM Yönetim Kurulu Başkanı Çakır tarafından teşekkür plaketleri verildi. Seminere, resmi ve özel sektör temsilcileri İle Mali Müşavirler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz