E-test Uygulaması İlk Defa Kırşehir’de Hayata Geçti

Mucur Anadolu Öğretmen Lisesi Kırşehir’de bir ilke imza atarak, E-Test uygulamasını hayata geçirdi.E-Test uygulaması ile...

Mucur Anadolu Öğretmen Lisesi Kırşehir’de bir ilke imza atarak, E-Test uygulamasını hayata geçirdi.

E-Test uygulaması ile bilgiler veren Okul Müdürü Tamer Güzel, sistemin okul öğrencilerinin şifreleriyle girebildikleri bir test çözme ve takip sistemi olduğunu söyledi.

Öğrencilerin performans notlarının artık online ortamda verildiğini kaydeden Tamer Güzel, “Bu projede amaçlanan, öğrencilerimizin ders dışı zamanlarını daha verimli geçirmeleri, ayrıca okulda gördükleri konuları bol soru çözümüyle pekiştirmeleridir. Proje ile öğrencilerin ders aktiviteleri takip edilecek bunun yanında öğrencilere düzenli ders çalışma davranışı kazandırılmaya çalışılacaktır” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kırşehir’de ilk defa uygulanan ve yeni bir proje olan E-Test uygulaması İlçe ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerince incelendiği ve başka okullar için de uyarlanacağı öğrenildi.

Uygulama hayata geçtikten sonra velilerden olumlu yönde geri dönüşler aldıklarını belirten Tamer Güzel son olarak, yazılım ile okulun online deneme yapma kapasitesine de ulaştığını söyledi. Güzel, projenin okul, öğrenci, öğretmen ve velilerine hayırlı olmasını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: