e-Türkiye şifresi olmadan hizmet dökümü

GSS olarak bilinen Genel Sağlık Sigortası için ülkemizde yapılan çalışmalar neticesinde, herhangi bir sosyal güvencesi olmayan vatandaşlarımız bu kapsama alındı.

GSS olarak bilinen Genel Sağlık Sigortası için ülkemizde yapılan çalışmalar neticesinde, herhangi bir sosyal güvencesi olmayan vatandaşlarımız bu kapsama alındı. Ancak Sosyal Güvencesi olmayanların gelir tespiti yaptırmaları gerekmektedir.

Gelir tespitine müracaat eden vatandaşlara GSS TESCİL'lerini öğrenebilmesi için online hizmet sunulmuştur. esgm.sgk.gov.tr/Esgm/ linkine tıklayarak durumlarını öğrenme imkanı verilmiştir.Bunun yanında kimlik bilgileri girildikten sonra ssk hizmet dökümü gibi bazı yararlı bilgilerimize E Türkiye şifresi olmadanda ulaşılabiliyor.

Reklam
Reklam

Uygulama sayesinde

TESCİL KAYDI TESPİTİ

EMEKLİ AYLIK BİLGİSİ

HİZMET DÖKÜMÜ

EMEKLİ AYLIK KESİNTİ

İŞ GÖREMEZLİK ÖDEME

SAĞLIK PROVİZYON SORGULAMA

GSS TESCİL SORGULAMA 'a ulaşılabilmektedir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz