EBKM'de Bakır Rölyef Sergisi Açıldı

Bakır işlemeciliği ustası Nihat Taş'ın "Su Damlalarının Ahengi" adlı bakır rölyef sergisi, sanatseverlerle buluştu.

Bakır işlemeciliği ustası Nihat Taş'ın "Su Damlalarının Ahengi" adlı bakır rölyef sergisi, sanatseverlerle buluştu.

Nihat Taş'ın bakır kabartma tablolarının yer aldığı serginin açılışı, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde (EBKM), Kepez Belediye Başkan Yardımcı Mesut Kocagöz'ün katılımıyla yapıldı.

Açılışta konuşma yapan Mesut Kocagöz, sanata ve sanatçıya değer veren bir belediye olduklarını kaydetti. Antalya'ya eşi olmayan bir kültür merkezi kazandırdıklarına değinen Kocagöz, "Biz yatırımlarla sosyal belediyeciliği, kültürel ve sanatsal etkinlikleri birlikte götüren bir idareyiz. Bu ülkede sanatçının ve sanatın çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle de her zaman sanatın ve sanatçının yanındayız" dedi.

Reklam
Reklam

Nihat Taş ise Kepez Belediyesi'nin desteği ile sergiyi Antalyalılarla buluşturduğunu dile getirdi. Desteklerinden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür eden Taş, Tütüncü'ye teslim edilmek üzere Osmanlı tuğrası işlemeli bakır rölyefi Kocagöz'e teslim etti.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: