EBMC Başkanı Koca'dan Ramazan Mesajı

EBMC Başkanı M.Nafiz Koca, 11 Ayın Sultanı olan Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Koca mesajında; "Allah’ın Müslüman kullarına bir manevi nimet olarak verdiği mübarek ramazan ayının yaklaşması dünya üzerinde yaşayan tüm Müslümanlar tarafından sevinçle karşılanmaktadır.

Aynı zamanda her Müslüman bu ayın gelişine sevinmektedir. Bunu, aynı duygu içinde olan herkes hissetmektedir. Zira bu ayın başlangıcı rahmet, ortası mağfiret sonu da cehennemden kurtuluştur. Bu aya, 28.07.2014 tarihide kavuşuyoruz ve bugün ayın 27'si ilk teravih namazını kılacağız inşallah.

İnsanları doğru yola sevk eden ve Hakla buluşturan, Müslümanları her türlü kötülüklerden arındıran, inananları kaynaştıran, manevi hazzı en yüksek mertebeye ulaştıran mübarek ay geliyor. Müjdeler olsun Müslümanlara. Her anı önemli bir değer olan Ramazan ayını, en iyi şekilde değerlendirme adına şimdiden plan ve program yapmalıyız.

Reklam
Reklam

Sayılı günlerden ibaret olan bu zaman dilimi geldiği gibi, zamanı gelince de gidecektir. Önemli olan ayın bizlerden ayrılırken memnun, bizim de bu zaman diliminden ayrılırken istifade ettiğimiz halde ayrılmamızdır.

Peygamber (sav) Efendimizin bir hadis mealinde, 'Allah'ım Recep ve Şaban ayını bizler için mübarek kıl. Bizleri huzur ve barış içersinde Ramazan ayına kavuştur' âmin demiştir. Allah, cümlemizi bu mübarek aya kavuşmayı ve kendisinden istifade etmeyi nasib etsin.

11 ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif Elazığ halkına ve tüm İslam alemine mübarek olsun" dedi.

Ajans23/Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: