EBMC Bünyesinde Fotoğrafçılık Kulübü Kuruldu

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti (EBMC) bünyesinde kurulan Fotoğrafçılık Kulübü ilk eğitimini verdi.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti (EBMC) bünyesinde kurulan Fotoğrafçılık Kulübü ilk eğitimini verdi.

Şehrin gelişmesi ve kalkınması adına dikkat çeken çalışmalara imza atan cemiyet yine bir ilke imza atarak bünyesinde faaliyet vermek üzere fotoğrafçılık kulübünü hayata geçirdi. Fotoğrafçılık eğitimi almak için cemiyete başvuran vatandaşlarını isteklerini dikkate alarak kurulan kulüp ilk eğitimini geçtiğimiz günlerde yoğun bir katılımla verdi.

Koordinatörlüğü EBMC Genel Sekreteri Metin Eren Erol tarafından yürütülen program EBMC Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Değişik meslek guruplarından amatör fotoğrafçıların katıldığı organizasyonda Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Fotoğrafçılık Bölümü Öğretim Üyesi Recep Bağcı katılımcılara eğitim verdi.

Reklam
Reklam

Fotoğrafçılığın temel kurallarını anlatan Recep Bağcı, fotoğraf makinaların nasıl etkin bir şekilde kullanılacağını uygulamalı bir şekilde anlattı.

Düzenlenen etkinlik sonrası açıklamada bulunan Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı Nafiz Koca, cemiyet olarak şehrin ve kişinin gelişimine destek olacak her türlü projede görev almaya çalıştıklarını aktardı. Fotoğrafçılığın, yediden yetmişe her yaş gurubundan insanların dikkatini çekiğini kaydeden Nafiz Koca, Elazığ'da fotoğrafçılık eğitiminin ciddi bir şekilde verilemediğinden yakındı. bu alanda görülen eksikliğin kendilerini cemiyet bünyesinde bir fotoğrafçılık kulübü kurmaya ittiğini ifade eden Koca; '' EBMC olarak kişisel gelişime önem veriyor ve gelişime destek olacak her türlü programa katkı sağlamaya çalışıyoruz. Özellikle havaların ısınmasıyla beraber fotoğrafçılık kulübünü daha etkin bir hale getirmeyi planlıyoruz. Mart ayı ile beraber şehir içi ve şehir dışı gezilerimiz olacak. Sadece teorik değil pratikte de fotoğrafçılığı öğretmeyi amaçlıyoruz.' ' şeklinde konuştu

Reklam
Reklam

Kulübe üye olmak isteyen tüm fotoğrafçıları cemiyete davet eden Nafiz Koca, bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ajans23 / Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: