EBMC' de Görev Dağılımı Yapıldı...

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti’nin, 01 Şubat 2014 Cumartesi günü 1. Olağan Genel Kurulu’nda oluşan yeni yönetimi, görev bölümü yaptı.

Dün Elazığ Basın ve Medya cemiyetinde yemekli bir toplantı ile, Nafiz KOCA başkanlığında bir araya gelen EBMC yönetimi yıl içersinde yapılacak faaliyetler konusunda istişareler yapılarak yönetime görev dağılımı yaptı.

Yapılan toplantıda alınan kararlar arasında her ay en az bir etkinlik veya faaliyetin yapılacağı, Gerek Elazığ içersinde gerekse çevre illerde faaliyet gösteren basın mensuplarına yönelik üye kayıt çalışmaları devam edeceği konusunda karara varıldı.

Nafiz KOCA başkanlığında oluşan yeni yönetimde görev bölümü şu şekilde oluştu: 2.Başkan Serkan GÜRTÜRK, ARGE Sorumlusu Hakan ESEN, Genel Sekreter Metin Eren EROL, Mali Sekreter Ahmet Paki KAYMAZ, Basın ve Medya Tanıtım Eyyup DENİZ, Yönetim Kurulu üyeleri; Zeki GEÇGİL, Gülbin YILDIZ, Kemal Ergun ARSLAN

Reklam
Reklam

Gerçekleşen görev bölümünün ardından açıklama yapan EBMC Başkanı Nafiz KOCA, oluşan yeni yönetim, yeni dönemde sadece yönetim kuruluna değil, EBMC’ yi oluşturan tüm kurullara ve üyelere de büyük sorumluluklar düştüğünü söyledi.

Yeni dönemde bir dizi projeyi hayata geçirmek için büyük çaba sarf edileceğini kaydeden KOCA, “Sektörümüzün daha iyi noktalara taşınması, Elazığ ve Çevre illerine verilebilecek hizmetler noktasında EBMC olarak gereken katkıyı sağlamaya gayret edeceğiz. Basının saygınlığının artırılması, kalitesinin yükseltilmesi için, bir yandan meslek içi çalışmalarımızı yoğunlaştırırken, diğer yandan kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleriyle diyaloglarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: