Ebru Kursuna Katılan Huzurevi Sakinlerine Belgeleri Verildi

 Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rahabilitasyon Merkezinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan ebru kurslarına katılanlara belgeleri verildi.

Suluova Hacı Muammer Koca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rahabilitasyon Merkezinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan ebru kurslarına katılanlara belgeleri verildi. Kaymakam Hayati Taşdan, kursa katılan huzurevi sakinlerini tebrik etti. “Devletimiz sizlere sahip çıkıyor, Suluova olarak bizler de size sahip çıkmaya devam edeceğiz" diyen Taşdan, şunları dile getirdi: "Bizler sizlerin birer evlatlarıyız. Sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Sizlerin daha rahat edebilmeniz ve mutlu olmanız için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bizler hepimiz bir aileyiz. Sizleri yalnız bırakmamaya gayret ediyoruz. İnşallah sağlık ve huzurla nice mutlu zamanları birlikte paylaşırız." İnsanın en önemli varlık olduğunu ifade eden Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nurullah Çoşkun ise, "Bizler, 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' prensibiyle hizmetlerimizi yürütüyoruz. İnsan çok önemli bir varlıktır. Allah kainatı insan için yaratmıştır. İnsanın da en değerli olan zamanı yaşlı olan zamanıdır. Allah 'yaşlıların duasını geri döndürmem' diyor. Biz il müdürlüğü olarak yaşlılarımızı rahat ettirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Kimsesizlerin kimsesi olmak çok önemli. Burada kalan yaşlılarımızın sosyal aktivitelere katılıp kendilerini geliştirmeleri çok anlamlı. Çok güzel çalışmalar ortaya koymuşlar. Hepsini tebrik ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından pasta kesilerek huzurevi sakinlerinin yeni yılları kutlandı, mahalli sanatçıların seslendirdiği şarkılar eşliğinde eğlenildi. Suluova Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan ve 11 huzurevi sakininin katıldığı ebru kursunu tamamlayanların yapmış olduğu 80 çalışmadan oluşan serginin açılışının ardından kursiyerlere başarı belgeleri verildi. Programa, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yusuf Avcı, Belediye Başkanı Mahmut Boz, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Akkaya, TSO Başkanı Turgut Aksu, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Şahin Durmuş, Huzurevi Kurucu Müdürü Halim Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Yılmaz, çeşitli kurum, kuruluş temsilcileriyle huzurevi sakinleri ve personel katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: