Ebru Şallı, Muğlalı kadınlara pilates yaptıracak

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, özel bir televizyonda kadınların pilates yaparak sağlıklı zayıflamaları için program yapan Ebru

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, özel bir televizyonda kadınların pilates yaparak sağlıklı zayıflamaları için program yapan Ebru Şallı'yı Muğlalı kadınlarla buluşturacaklarını bildirdi.

Hacıcaferoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muğla'da 7'den 77'ye herkesin spor yapması için il müdürlüğünce hayata geçirilen proje kapsamında, 29 Nisan saat 10.00'da Ebru Şallı'nın Muğlalı kadınlarla Atatürk Şehir Stadyumu'nda bir araya geleceğini söyledi.

Şallı'nın televizyonlarda kadınlara pilatesi sevdiren önemli bir isim olduğunu belirten Hacıcaferoğlu, tüm vatandaşları stadyuma pilates yapmaya davet etti. Hacıcaferoğlu, 3 bin kişinin katılmasını bekledikleri etkinliğin sonunda, Şallı'nın kadınlarla söyleşi de yapacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: