EBSO Başkanı Yorgancılar, 'Yola Devam' Dedi

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı....

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. EBSO’da 25 yıldan beri rakipsiz seçime giden tek aday olduğuna dikkat çekerek, “Bu, bize gösterilen güvenin neticesinde ortaya çıktı. Aynı zamanda hedefimize ulaşmak için sorumluluklarımızı daha da arttırdı.” dedi.

Yorgancılar, meslek komiteleri seçimlerinin tamamlanmasının ardından düzenlediği basın toplantısında, resmi olarak EBSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. Beraber çalışacağı yönetim kurulu üyelerini de perşembe günkü seçimlerde açıklayacağını kaydeden Yorgancılar, listelerin oluşturulmasında her meslek grubunun mecliste temsil edilmesine yönelik bir anlayış hareket edeceğini dile getirdi. 2 Mayıs 2013'te yapılan meslek komitesi seçimlerini değerlendiren Ender Yorgancılar, “Seçimlerde 64 komiteden 130 değerli arkadaş meclise girdi. Bunların arasında 10 yönetim kurulu üyesi arkadaşımı, her meslek grubunun mecliste temsil edilmesine yönelik bir prensip çerçevesinde seçeceğim. Meclis ve komiteler yönetime ne kadar destek olursa odanın başarısı da o kadar yüksek olur. Geçmiş dönemde ben değil, biz odaklı yönetim sergiledik, bunu sürdüreceğiz. Üzerinde hassasiyetle çalışarak oluşturacağımız yönetim kurulu üyelerini perşembe günü açıklayacağım. Yönetime girmek için büyük bir talep var. Herkesin yönetimde olmasına imkan yok. Giremeyen arkadaşların da çok önemli desteği oldu, bundan sonra da devam etmesini bekliyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

EBSO Başkanı Yorgancılar, yeni dönemdeki hedeflerine ilişkin de şu bilgileri verdi: “Bugüne kadar sonuç odaklı işlere baktık. Ankara ve İzmir’de yoğun toplantılar yaptık. Bakanlarımıza ulaştık. Bu toplantılarla sorunların çözümüne yardımcı olduk. Hedefimiz, bunları daha da ileri taşımak.”

Meclis başkanı adaylarına eşit mesafede olduğunu dile getiren Yorgancılar, “Meclis başkanlığından gelmiş birisiyim, görev ve sorumluluklarını gayet iyi biliyorum. Buraya aday olan üç arkadaşımız da çok yakın dostum. Üçü de yetenekli ve bu makama lâyık arkadaşlar. Kimseye şu adayı seçin diye ne söyledim ne de telefon ettim. 130 kişi oyunu kullanacak. Meclis üyeleri hangisini seçerse yönetim kurulu olarak uyum içinde çalışırız.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: