EBSO'dan AA'ya ödül

İZMİR (A.A) - Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından ekonomi gazeteciliğini teşvik etmek amacıyla bu yıl 13.'sü düzenlenen EBSO Aytaç

İZMİR (A.A) - Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından ekonomi gazeteciliğini teşvik etmek amacıyla bu yıl 13.'sü düzenlenen EBSO Aytaç Sefiloğlu Gazetecilik Yarışması'nda, AA muhabiri Emre Umurbilir mansiyon kazandı.

EBSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, AA muhabiri Umurbilir, yarışmanın Araştırma-İnceleme dalında "Ege'nin imbatı boşa esmeyecek" başlıklı haberiyle mansiyona layık görüldü.

Açıklamada, haber dalında, Ege Life Dergisi'nden Mehmet Emin Al birinci, Haber Türk Gazetesi'nden Mehmet İnmez ikinci, Yeni Asır Gazetesi'nden Murat Şahin ile TRT'den Özlem Coşar üçüncülüğü paylaştı. Bu dalda Yenigün Gazetesi'nden Murat Ervin ile Haber Türk Gazetesi'nden Nihat Delibaşı mansiyona layık görüldü.

Reklam
Reklam

Araştırma-İnceleme dalında, Yeni Asır Gazetesi'nden Şafak İnce birinci oldu. Aynı gazeteden Ertan Gürcaner ile Dünya Gazetesi'nden Sedat Alp ikinciliği, Aksiyon Dergisi'nden Ali Rıza Karasu ve Hürriyet Gazetesi'nden Mete Tamer Omur üçüncülüğü paylaştı. AA muhabiri Emre Umurbilir ile TRT'den Özlem Coşar ise mansiyon kazandı.

Röportaj dalında ise birinciliği Sabah Gazetesi'nden Füsun Çağlar alırken, ikinciliği Yeni Asır Gazetesi'nden Murat Şahin, TRT'den Yusuf Eser paylaştı. Üçüncülüğü Seda Gök alırken, Yeni Asır Gazetesi'nden Şafak İnce de mansiyona hak kazandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz