EBYÜ’de E-Devlet üzerinden transkript sorgulama hizmeti

E-Devlet Üzerinden Transkript Sorgulama Hizmetinin ilerleyen zamanda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde verilmesi için çalışmalar devem ediyor.Günümüzde e-devlet sistemi üzerinden birçok hizmete ulaşılabilirken yakın bir zamanda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin yaptığı protokol ile e devlet üzerinden üniversite öğrencileri transkriptlerine ulaşabilecekler.

E-Devlet Üzerinden Transkript Sorgulama Hizmetinin ilerleyen zamanda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde verilmesi için çalışmalar devem ediyor.
Günümüzde e-devlet sistemi üzerinden birçok hizmete ulaşılabilirken yakın bir zamanda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin yaptığı protokol ile e devlet üzerinden üniversite öğrencileri transkriptlerine ulaşabilecekler. Bu hizmetin kullanıma girmesi ile Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrencisi E Devlete TC Kimlik numarası ve e-devlet şifresi ile girerek arama kısmına ‘transkript’ yazdığında ilgili sonuçlarda transkript işlemlerine yönlendirilebilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz