Ece Hakim Harvard yolcusu

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Zeyno karakterine hayat veren Ece Hakim diziden ayrıldı. Genç oyuncu, diziden neden ayrıldığını açıkladı.

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Zeyno'su Ece Hakim, dizinin 30 Mayıs akşamı yayınlanan 2. sezon finali ile diziden ayrıldı.

Senaryo gereği Zeyno ABD'ye eğitim için giderken, gerçek hayatta da Ece Hakim ABD'ye Üniversite eğitimi almak için gitti. Yani bir bakıma, dizi senaryosu gerçek oldu.

ZEYNO KİMDİR?

Hızır'ın 17 yaşındaki Zeyno, güçlü ve akıllı bir kız. Duygusallığını annesinden alan Zeyno, asiliğini de babası Hızır'dan almıştır. Hızır'ın hayatında en çok değer verdiği insan olan Zeyno, evin de tek kızıdır.

INSTAGRAM HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Diziden ayrılan genç oyuncu Ece Hakim, kişisel Instagram hesabından yaptığı açıklamada diziden ayrılmasının sebebinin eğitim hayatı olduğunu belirtti. Ece Hakim, üniversite eğitimini ABD'de almak için dünyanın en prestijli üniversitelerinden olan Hardvard Üniversitesine burslu olarak kabul edildi.

PSİKOLOJİ OKUYACAK

Harvard'da Psikoloji okuyacak olan Ece Hakim, Sabah gazetesine yaptığı röportajd, okula yazdığı kabul mektubunda, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki tebrübeleri yazdığını belirtti. Senaryo gereği hapise giren Hakim, bir Psikoloji öğrencisi adayı olarak bu tecrübenin ona gözlem şansı tanıdığını yazdığı mektubuna "Siz hiç hapishaneye girdiniz mi? Biz girdik." diyerek başladı.

TEBRİK MESAJI ROL ARKADAŞI DENİZ ÇAKIR'DAN

Dizide Meryem karakterine can veren Deniz Çakır, rol arkadaşı Ece Hakim'in başarısını yayınladığı mesajla kutladı. "Kıymetlimiz bitanemiz, Ece'miz, Harvard'ı kazandı. Hem de %100 bursla. Hem de gece gündüz çalışıp, kıyıda köşede hep ders çalışarak, ve iki taraftan da hiç taviz vermeden. O kadar duygulandım ki, ve şu zor günlerde içim umutla doldu... Sen çok güzel işler yapıcaksın Ece. Aydınlığını, ışığını, enerjini hepimize bulaştır. Gurur duyuyorum seninle güzel kuzum..." yazan Çakır ayrıca sette de bir kutlama düzenledi.