Ece Holding’ten İftar

Türkiye’nin önde gelen seramik üreticilerinden Ece Holding tarafından çalışanlarına iftar yemeği verildi.Anitta Otel’de düzenlenen iftar...

Türkiye’nin önde gelen seramik üreticilerinden Ece Holding tarafından çalışanlarına iftar yemeği verildi.

Anitta Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Vali Sabri Başköy, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Hakan Saraç, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş, AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, MHP Çorum İl Başkanı Ercan Daşdan, Ece Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, çalışanlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş dünyasından davetliler katıldı.

Reklam
Reklam

Ece Holding İcra Kurulu Üyesi Ahmet Çenesiz, 600 metrekarelik atölyede 10 kişi ile başlayan yolculukta çok uluslu büyük sermaye gruplarının hakimiyetinde olan bir sektörde dünya devleriyle aşık atarak onlarla işbirliği yapacak noktaya gelen Ece Holding’in en büyük gücünün çalışanları olduğunu söyledi.

Ece Holding’in her geçen gün faaliyet alanlarını genişleterek büyümeye devam ettiğini dile getiren Çenesiz, dünyanın birçok ülkesinde, büyük markaların söz sahibi olduğu pazarlarda, iddiasını artırarak yoluna devam ettiğinin altını çizdi.

Bu büyümenin dinamikleri arasında, Ece ailesine mensup çalışanların samimi emeklerinin bulunduğunu dile getiren Çenesiz, “Çalıştığımız iş alanları yoğun çalışma ve dikkat gerektiriyor, fakat yapılması zor yeni işlere, yeni ürünlere, yeni pazarlara hiç tereddüt etmeden girişebiliyor olmamız, inançlarını hiç kaybetmeyen ve emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen 900 kişilik büyük Ece ailesi sayesindedir. Bu büyük ekibin firmamıza sağladığı özgüven ile yaklaşık 50 ülke ve 200 den fazla yurtiçi satış noktasında Çorum’da üretilen ürünleri alıcılarla buluşturuyoruz. Ece ailesinin verdiği güven sayesinde Dünyanın en büyük banyo ürünleri markası olan Ideal Standard hem ECE tesislerinde üretilen ürünleri kendi markasıyla dünyanın her yerinde piyasaya sunuyor, hem de Türkiye’deki bütün satış sistemini Ece üzerinden yürütüyor.

Reklam
Reklam

Bu yıl başında satın almış olduğumuz, 1962 yılında kurulmuş İtalya’nın köklü banyo gereçleri markası Isvea’yı Türkiye’de yapılandırma çalışmalarımız devam ediyor. Bu yılın son çeyreğinde, İSVEA markası da İtalya’dan aldığı tasarım kültürünü Türk girişimciliği ile harmanlayarak dünya ve Türkiye pazarındaki yerini alacak. Yılarca İtalya’da üretilen İSVEA ürünleri artık Çorum’da üretilip dünyaya dağılacak. Isvea’nın başarısı da mesai arkadaşlarımızın azimli çalışmaları sayesinde olacak. Bu güzel sonuçlar; Ece gibi Çorum’dan çıkıp dünya çapında işler yapan bir çok kıymetli şirketimizde de başarılı girişimcileri kadar da çalışanların eseridir. İşte bu nedenledir ki kahraman arkadaşlarımız takdiri hak ediyorlar” dedi.

Çenesiz’in konuşmasının ardından holding bünyesinde 10 ve 15. yılını dolduranlara Vali Sabri Başköy ve Ece Holding Onursal Başkanı İsmet Çenesiz tarafından plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: