Ece Vahapoğlu Trabzon'da Genç Kalmanın Sırlarını Anlattı

Ünlü gazeteci ve sunucu Ece Vahapoğlu Forum Trabzon'da genç kalmanın sırlarını anlattı. Forum Trabzon, 60...

Ünlü gazeteci ve sunucu Ece Vahapoğlu Forum Trabzon'da genç kalmanın sırlarını anlattı. Forum Trabzon, 60 Günde İdeal Vücut ve geçtiğimiz günlerde 60 Tarifte İdeal Mutfak isimli kitabını çıkaran Ece Vahapoğlu'nu ziyaretçileriyle buluşturdu.

Hayranlarıyla sağlıklı yaşam, spor ve beslenme üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştiren Vahapoğlu, 60 Günde İdeal Vücut kitabını Trabzonlular için imzaladı. Son dönemde hazırladığı "60 İdeal Serisi" isimli projesi ile büyük ilgi gören gazeteci Ece Vahapoğlu, ideal vücuda kavuşma yollarını anlatırken, "Spor yapmak için kendimizi nasıl hazırlamalıyız? Spor yaparken nasıl beslenmeliyiz? Sporda sürekliliği ve kalıcılığı nasıl sağlarız ?" gibi merak edilen soruları hayranları için yanıtladı. Ziyaretçiler, etkinlikte Ece Vahapoğlu'yla fotoğraf çektirerek aldıkları kitapları imzalattılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: