Eceabat Kaymakamı Dayan'ın Ziyareti

Eceabat Kaymakamı Nurettin Dayan, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nda bulunan ve hediyelik eşya satan stantları inceleyip, esnaflarla görüştü.

Eceabat Kaymakamı Nurettin Dayan, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'nda bulunan ve hediyelik eşya satan stantları inceleyip, esnaflarla görüştü. Dayan, yarımadanın değişik noktalarında bulunan stantları gezdikten sonra yaptığı açıklamada, esnafların sorunlarını yerinde dinleme imkanı bulduklarını söyledi. Kendilerine iletilen bazı şikayetler olduğunu dile getiren Dayan, "Bu şikayetleri nasıl çözebiliriz noktasında, vatandaşlarımızla istişare toplantısı yaptık. Stantları işleten kişilere kanunlar çerçevesinde uyacakları kuralları hatırlattık" dedi. Dayan, Çanakkale Savaşları'nın 100. yıl dönümünden önce stantlar için çalışma başlatıldığını ifade ederek, "Sayın Valimizin öncülüğünde bir proje yarışması düzenlendi. Bu projeyle vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, göze hoş gelecek, estetik bir alan oluşturmayı hedefliyoruz. Ziyaretlerimiz proje öncesinde ön çalışmaydı" diye konuştu. Ziyarete, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Müdürü Ozan Hacıalioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Okumuş ve bazı daire amirleri eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: