Eceabat Ve Biga'da Karne Coşkusu

ÇANAKKALE (A.A) - Eceabat ve Biga ilçelerinde öğrenciler karne coşkusu yaşadı.

ÇANAKKALE (A.A) - Eceabat ve Biga ilçelerinde öğrenciler karne coşkusu yaşadı.

2012-2013 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısı tamamlandı. Eceabat'ta Opet Tarihe Saygı Ortaokulu'nda düzenlenen törende okul müdürü Selçuk Bozkurt yarıyıl sonunda her sınıfta not ortalamaları yüksek olan ilk üç öğrenciye başarı belgeleriyle, çeşitli sportif faaliyet ve etkinliklerde il genelinde Eceabat'ı temsil ederek başarı elde eden öğrencilere de onur belgesi verdi.

Köprülü Hamdibey İlköğretim Müdürü Abdullah Yurter, öğrencilerden yarıyıl tatilini dinlenerek en iyi şekilde geçirmelerini, ancak kitap okumayı ve öğretmenlerinin tavsiyelerini de dikkate almalarını istedi.

Reklam
Reklam

Biga'da da 12 bin 856 öğrenci ve 852 öğretmen yarıyıl tatiline girdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Avlanır, Dumlupınar Ortaokulu'na gelerek öğrencilere karne dağıttı. Sınıf birincilerine başarı belgelerini takdim eden Avlanır, iki haftalık yarıyıl tatilinin 11 Şubat'ta sona ereceğini söyledi.

Törene, Biga Kaymakamı Fatih Genel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Avlanır ile öğretmenler ve veliler katıldı.

Muhabir: Bülent Ersöz - Serten Akkaya / Burak Akay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: