Eceabat'ta Arıtmalı Çeşme Sayısı Artırılıyor

  Eceabat'ta hayırsever vatandaşlar ile belediye tarafından halkın su ihtiyacını karşılamak amacıyla oluşturulan arıtmalı sokak çeşmelerinin sayısı artırılıyor.

Eceabat'ta hayırsever vatandaşlar ile belediye tarafından halkın su ihtiyacını karşılamak amacıyla oluşturulan arıtmalı sokak çeşmelerinin sayısı artırılıyor. Belediye Başkanı Kemal Dokuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilki 2010 yılında yapılarak halkın hizmetine sunulan arıtmalı çeşmenin ardından, geçen süre zarfında beşinci sokak çeşmesinin de Kemalpaşa Mahallesi'ne kurulma çalışmlarına başlandığını söyledi. Çeşmelerin Çamburnu mevkisi, Şehit Sat Komando Başçavuş Ahmet Toprakkarıştıran Parkı, OPET Tarihe Saygı Ortaokulu yakını ile Topçular Sokak'ta konuşlandırıldığını belirten Dokuz, Kemal Paşa Mahallesine kurulacak yeni arıtmalı çeşme ile bu bölgede yaşayan vatandaşların su ihtiyaçlarının karşılanacağını ifade etti. Bu çeşmenin 50 ton kapasiteli olduğunu anlatan Başkan Dokuz, şunları söyledi: "Kemal Paşa Mahallesinde yaşlı nüfusunun yoğun olması nedeniyle vatandaşlarımız diğer çeşmelere kadar yürümek zorunda kalmayacak. Ayrıca yeni yapılacak çeşmenin Kemalpaşa Anaokulu'na yakın olması nedeniyle de çocuklarımızın içme suyu ihtiyaçları daha kolay sağlanabilecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: